Over schelstraete

Schelstraete Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor dat zich primair bezig houdt met het Hippisch recht. Hierin heeft Schelstraete Advocaten ruim 30 jaar ervaring en is zij ondertussen uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd kantoor.

Hiernaast heeft Schelstraete Advocaten ook medewerkers in dienst die u bij kunnen staan met uw kwesties inzake Ondernemingsrecht én Arbeidsrecht. Het doel is het aangaan van een langdurige samenwerking waarbij Schelstraete Advocaten uw meedenkende partner is die proactief oplossingen aanlevert om uw vraagstukken te beantwoorden. Op deze website vindt u informatie over de praktijkgebieden waarin Schelstraete Advocaten gespecialiseerd is.

Aanpak

Of Schelstraete Advocaten nu optreedt voor (internationale) ondernemers of particulieren, de focus in haar dienstverlening ligt op de hoogwaardige juridische kwaliteit, vanuit een proactieve praktische benadering.

Schelstraete Advocaten is een open, vriendelijk, informeel en gedreven kantoor wat sterk is in advisering en begeleiding ter optimalisering van uw belangen en ter voorkoming van procedures in binnen- en buitenland. Indien geschillen echter niet kunnen worden voorkomen, dan wel in der minne kunnen worden opgelost, beschikken de voor Schelstraete Advocaten werkzame advocaten en procureurs allen over voldoende proceservaring om hun cliënten slagvaardig en doeltreffend bij te kunnen staan.

Daarnaast is Schelstraete Advocaten regelmatig actief met het verzorgen van lezingen en publicaties op de diverse rechtsgebieden. Zo schrijven de advocaten artikelen voor Horse International & Horses.nl. Deze artikelen zijn terug te lezen op onze nieuws en media pagina. Cliënten van Schelstraete Advocaten kunnen rekenen op maximale inzet, betrokkenheid, heldere, praktische adviezen en voortvarend optreden.