image

Longines Global Champions Tour Madrid bevestigd

’s Werelds beste ruiters vervolgen volgende maand hun Longines Global Champions Tour in Madrid (ESP) in de prachtige Club de Campo Villa de Madrid. Fans worden getrakteerd op een enorm spektakel van topsport en entertainment gedurende drie dagen. Van 21 tot 23 mei a.s. zijn er zes Longines Ranking CSI5* rubrieken van topniveau, waaronder de LGCT Grand Prix van Madrid en een GCL-teamcompetitie van twee rondes, met in totaal meer dan € 900.000 aan prijzengeld.

Veiligheid is prioriteit nummer één. De organisatoren blijven nauw samenwerken met de lokale en nationale autoriteiten en met het FEI-bestuursorgaan om ervoor te zorgen dat het evenement verloopt volgens strikte gezondheidsprotocollen in het kader van de COVID-19- en EHV-1-reglementering. Een gedetailleerde lijst van de bio-veiligheidsmaatregelen zal binnenkort beschikbaar zijn.

Het gehele programma zal live worden uitgezonden op GCTV met deskundig commentaar en analyses, zodat de fans over de hele wereld hun favoriete ruiters en paarden tijdens het hele evenement kunnen volgen.

Madrid, de hoofdstad van de wereld, is de start van de tour door de belangrijke Europese steden en bruist van verfijning en energie. Madrid’s exclusieve country club, de Club de Campo Villa de Madrid, zal gastheer zijn voor de LGCT series in zijn hippisch centrum met een prachtige gras arena.

Beperkte tickets zullen te zijner tijd beschikbaar worden gesteld en de volledige lijst van deelnemers zal binnenkort volgen.

Bron en foto Longines Global Champions Tour

Share this post

Latest news