Laura ter Steeg

Adviseur Compliance en Strafrecht

Laura heeft zowel haar LLB titel (2014) als haar Master Strafrecht (2016) aan de Universiteit van Utrecht cum laude behaald. 

Daarna heeft zij werkervaring opgedaan bij de Rechtbank Midden-Nederland, waar zij jarenlang als griffier heeft gewerkt. Zij begon haar carrière als advocaat bij een gerenommeerd strafrechtkantoor. Daar deed zij jarenlange ervaring op in omvangrijke strafrechtelijke procedures. Sinds 2021 heeft zij haar eigen kantoor in Amsterdam.

Laura staat cliënten bij in tal van strafrechtelijke kwesties. Denk hierbij aan het geval dat het OM de cliënt vervolgt als verdachte, wanneer deze wordt opgeroepen als getuige om te worden gehoord in een strafzaak of wanneer men aangifte wenst te doen van een strafbaar feit. 

De belangen die spelen in het strafrecht zijn bijzonder groot. Aangezien er verregaande inbreuk kan worden maken op het leven van de burger, is een deskundige advocaat in dit rechtsgebied onmisbaar. Laura is dit bij uitstek, dankzij haar ervaring, scherpte en gedrevenheid.