Family Office

Schelstraete C.S. Advocaten heeft een unieke positie binnen de hippische wereld zodat zij als geen ander in staat is om richting te geven aan en te adviseren in de structuur welke nodig is om de belangen en doelen van een familie te verwezenlijken, denk aan company (re)structuring, fiscaal advies en vormgeving van investeringsactiviteiten.

Een goed gemanagede family office structuur is er op gericht de waarde van de activa binnen de familie een boost te geven en dient er ook voor te zorgen dat de welvaart binnen de familie door de generaties heen beschermd wordt, dit terwijl zakelijke activiteiten door gaan en indien men dat wenst, ook de ondersteuning van goede doelen. Het doel: de familie zorgeloos laten leven zonder te worden gehinderd door een ongeschikte structuur.

Onze bekwame advocaten hebben kennis en expertise op het gebied van private equity, asset management, trusts, nalatenschappen, liefdadigheidsstrategieën, venture capital en regulatory compliance. Dit maakt dat wij in staat zijn om hoogwaardig vermogensbeheer te bieden en in de behoeften te voorzien van de moderne familie van iedere omvang. Op regelmatige basis verstrekken wij uiteenlopende legal services om effectief en efficiënt key issues te tackelen waar client families mee te maken krijgen.

For any question, please contact us.
  • I have read the terms and conditions in the privacystatement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.