VACATURE PARTTIME ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V)

SCHELSTRAETE EQUINE LAW is op zoek naar een parttime administratief medewerker!

Jouw profiel

Je hebt een boekhoudkundige, financiële en/of administratieve achtergrond, bent zelfstandig, flexibel, resultaatgericht en beschikt over goede contactuele vaardigheden. Je kunt goed met verantwoordelijkheid omgaan en bent een echte teamspeler. Je bent een standvastig persoon die discretie belangrijk vindt en een gevoel van vertrouwen opwerkt.

Je hebt de volgende achtergrond: MBO/HBO werk- en denkniveau en een aantal jaren relevante werkervaring (bij voorkeur met het programma Exact en in de advocatuur).

De arbeidsovereenkomst is voor 2 tot 4 dagen waarvan de vrijdag één van de werkdagen zal zijn.

Het werk

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de financiële administratieve werkzaamheden binnen het kantoor zoals de boekhouding, opstellen van belastingaangiften, debiteuren/crediteuren beheer, facturatie en overige kantoorzaken. Dit zal gedaan worden voor diverse bedrijven binnen de organisatie.

 

Wij bieden

Schelstraete c.s. Advocaten biedt een uitdagende functie, een juiste balans tussen privé en werk, vrijheid, zelfstandigheid ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, passende beloningsstructuur en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Schelstraete c.s. Advocaten is gevestigd aan de Hoflaan 7-9 in ’s-Hertogenbosch

Meer informatie?

T.a.v. Luc Schelstraete

Tel: 013-5114420

Solliciteren?

Stuur uw cv naar:

l.schelstraete@schelstraete.nl

 

 

We ARE HIRING