Luc Schelstraete

Luc Schelstraete (Terneuzen, 1960) studeerde in 1985 af aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Brabant te Tilburg. Hij is sedert 1986 advocaat. Na een periode van ruim 3 jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest bij een ondernemingsgericht advocatenkantoor te Rotterdam heeft hij in 1989 het kantoor Schelstraete C.S. Advocaten opgericht. Luc Schelstraete geeft ook thans nog leiding aan zijn kantoor aan hetwelk inmiddels een achttal advocaten en juridisch medewerkers en een drietal secretariaatmedewerkers zijn verbonden.

In 1999 heeft Luc Schelstraete zijn kantoor verhuisd vanuit Udenhout, Kasteel de Strijdhoef, naar Tilburg. Na enkele jaren te hebben vertoefd in een van de vier moderne torens aan de Dr. Hub van Doorneweg, bevindt het nieuwe kantoor zich momenteel in het oude postkantoor in het centrum van Oisterwijk aan De Balbian Vesterlaan 2-4.

Luc-uitsnede

Luc Schelstraete
Managing partner

In de advocatenpraktijk is Luc Schelstraete met name actief op het gebied van het ondernemingsrecht en het hippisch recht.

Binnen de hippische praktijk worden door Luc Schelstraete Nederlandse doch veelal ook buitenlandse hippische ondernemers, ruiters, paardeneigenaren en hippische overheden bijgestaan. Voor meer informatie kan de site www.europeanequinelawyers.nl worden geraadpleegd.

Lid van de sectie(s): ondernemingsrecht, Hippisch recht, lid van de Vereniging Arbeidsrecht regio Tilburg/Breda.