Amanda Brouwers

Amanda Brouwers (1989) studeerde rechten aan de Universiteit van Tilburg waar zij twee mastertitels behaalde. Na het behalen van haar mastertitel International Business Law heeft zij ook de mastertitel Privaatrecht behaald. Naast haar studie is zij actief geweest als zelfstandig ondernemer. Direct na haar afstuderen in 2013 is zij in dienst getreden bij DijkmansBergJeths Advocaten, waar zij zich heeft gespecialiseerd in het nationale en internationale ondernemingsrecht. Zij heeft ervaring met o.a. fusies en overnames, het contractenrecht, maar ook in de procespraktijk. Daarnaast heeft zij kennis opgedaan van het arbeidsrecht.

In augustus 2016 is zij in dienst getreden bij Schelstraete c.s. waar zij zich bezighoudt met alle aspecten van het ondernemingsrecht, privaatrecht en het hippisch recht. Bovendien heeft zij bij Schelstraete Advocaten haar kennis van en ervaring in het arbeidsrecht verder uitgebreid, in het bijzonder binnen de hippische branche.

Amanda Brouwers
Senior associate

Naast haar werkzaamheden als advocaat is zij ook actief op sociaal vlak, zij is vicevoorzitter van Stichting URVoice, een stichting die zich bezighoudt met het enthousiasmeren van jongeren en jongvolwassenen voor vrijwilligerswerk.