Joëlle Bongers

Advocaat Medewerker

Joëlle heeft haar LLB titel behaald aan de Universiteit Maastricht, waarna zij in 2015 haar Master diploma heeft behaald.

Joëlle heeft ervaring opgedaan als juridisch adviseur bij een juridisch advieskantoor en heeft zich in augustus 2017 aangesloten bij het team van Schelstraete Advocaten om haar stage te lopen. Begin 2018 is Joëlle toegelaten tot de Nederlandse Orde van Advocaten.

Joëlle houdt zich voornamelijk bezig met het hippisch recht en procedeert en contracteert veelvuldig in zowel nationale als internationale geschillen. Zij heeft vele hippische ondernemers succesvol bijgestaan.

Joëlle heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied ‘Verbintenissenrecht’ geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

“Ik haal enorm veel voldoening uit het begeleiden van mijn cliënten naar succes. Het zien van hun gezichten als we winnen maakt het harde werk de moeite waard.”