Amanda Brouwers

Senior associate

Amanda Brouwers is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (2013) waar zij twee mastertitels behaalde: International Business Law en Privaatrecht. Korte tijd hierna is zij beëdigd tot advocaat. Sinds augustus 2016 werkt zij bij Schelstraete c.s. waar zij veelvuldig succesvol procedeert op het gebied van het privaatrecht en het hippische recht. Vanwege haar ondernemingsrechtelijke achtergrond is ook het opstellen van contracten voor haar niet vreemd.

Zij houdt zich binnen Schelstraete c.s. voorts bezig met het arbeidsrecht (tevens in de hippische sector): vanwege haar kennis en inzet eindigen deze zaken vaak voordat het tot een gerechtelijke procedure komt. Amanda heeft in 2020 met succes de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht afgerond bij de Grotius Academie en zij is lid van de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten (VAR) Breda – ’s Hertogenbosch.

Naast haar werkzaamheden als advocaat is zij ook actief op sociaal vlak, zij is vicevoorzitter van Stichting URvoice, een stichting die zich bezighoudt met het enthousiasmeren van jongeren en jongvolwassenen voor vrijwilligerswerk én is zij enthousiast wielrenner.